Webshop og butik · Tuse Næs Holbæk

Kom og prøv tøjet

De tre ejere af Stilkompagniet.dk har fyldt Lindebjerggård med tøj, sko og smykker – og holder ugentlig åbningsdag

 

Af Nis Olsen

 

Væggene er dækket af store reolsystemer, gulvet optaget af lange rækker af tøjstativer: Her er der bluser og jakker og kjoler og frakker og skjorter og bukser og andet tøj til kvinder lige så langt, som øjet rækker. Og smykker og sko.

Det imponerende udvalg af tøj fra mange kollektioner fylder to store udlænger på Lindebjerggården på Lindebjergvej nær Gurede. Det er både lager og showroom for webshoppen Stilkompagniet.dk, som er ejet af Signe Dørge, Stine Lorentsen og Britt Siesbye.

Op mod 2.000 varenumre

Webshoppen er fire år gammel, og nu har de tre ejere besluttet at udvide med et showroom, hvor kunder hver torsdag fra kl. 12 til 18 kan prøve det brede udvalg af tøj, sko, smykker, accessories og skønhedsprodukter. Der er omkring 2.000 varenumre at vælge imellem.

- Vi startede webshoppen i hovedhuset oppe på 1. sal, men så voksede tøjet sig ned af trappen og ud i stueetagen. Så blev det på tide at sætte udlængerne i stand og flytte derud, siger Signe Dørge.

- Mange af vores kunder handler på webshoppen og afhenter selv her på lageret. Men der har været efterspørgsel efter at kunne se og prøve varerne, derfor åbner vi nu hver torsdag eftermiddag, forklarer Signe Dørge.

Arnold Sørensens oldebørn

Det er hende og manden, Mads Lorentsen, som lægger bygninger til webshop og showroom. Mads Lorentsen er 9. generation på Lindebjerggården. Han og søsteren Stine Lorentsen er oldebørn af Arnold Sørensen, som har haft Lindebjerggården og senere Enghavegården. Arnold Sørensen var også borgmester på Tuse Næs og senere i Holbæk kommune efter sammenlægningen i 1970.

De tre ejere har fordelt de mange opgaver mellem sig. Signe Dørge og Stine Lorentsen står mest for det praktiske, blandt andet indkøb, mens Britt Siesbye klarer regnskab og bestillinger fra udlandet.

Egne brands giver bedre pris

Og der er meget at tage sig af. De er på modemesser to gange om året, og der er løbende indkøb fra leverandørerne, som præsenterer fire til otte kollektioner om året. Blandt de kendte brands er Steve Madden, Yas, Selected Femme, Sissel Edelbo og Munkholm. Og der er tasker, solbriller og accessories fra YSL, Gucci, Louis Vuitton, Mulberry, Celine og Valentino.

Desuden adskiller Stilkompagniet sig ved at have egne brands, Sassy Copenhagen og AndCopenhagen med både smykker, accessories og tøj. Det tager tid både at designe, producere og indkøbe.

- Når vi har egne mærker, skærer vi mellemleddet fra. Derfor kan vi holde en god pris, siger Signe Dørge. Smykkerne fra AndCopenhagen forhandles også i butikker i Skandinavien, Grønland og Færøerne, og smykkerne kommer med til modemesserne i København og Paris, hvor de kan sælges til butikker.

 

Bruger sig selv som fotomodeller

Signe Dørge har en baggrund i projektledelse. Efter barsel flyttede familien her ind på Næsset for at kunne arbejde mindre.

- Men det er blevet til mere arbejde i stedet. Det er en livsstil. Vi inviterer folk ind i vores eget klædeskab og gør det personligt. Når Stine og jeg er på cafe eller har børnene med i Tivoli, så tager vi billeder og lægger dem op. Så kan kunderne jo se på de sociale medier, hvad vi sælger, og identificere sig med det, fortæller Signe Dørge.

Og det ser ud til at virke. Der er travlhed på både lager og showroom på Lindebjerggården, hvor fem ansatte sørger for, at alle pakkerne bliver klar til at sende ud til kunderne, inden posten kommer.