RETUR & BYTTESERVICE

BYTTE & RETUR INFORMATION
Retur
Som kunde hos Stilkompagniet.dk ønsker vi at kunne give dig den bedste service, også når det kommer til returnering af dine vare.
Det er nemt, sikkert og billigt at returnere dine varer ved brug af vores returlabel. Pakken er forsikret og har tracking nr. 
Returomkostninger på 49 kr. afholdes af dig, medmindre du ombytter til en anden vare, eller andet er aftalt. 

Vi tilbyder jf. købeloven 14 dages fuld retur ret, gældende fra den dag, du modtager dine varer.

Sender du pakken senere end 14 efter, tillader vi os at modregne 20% af den samlede købspris, medmindre andet er aftalt.
Retur - Sådan gør du!

Følg retur linket, som du finder i bunden af side - og log ind på returportalen. Du logger ind med ordrenummer og dit postnummer (ordrenummeret finder du på din ordrebekræftelse, som vi har sendt pr. mail). Derefter følger du vejledningen på portalen for retur og ombytning.

Ønsker du at ombytte til en anden størrelse, er det super nemt i returportalen. Det er dog ikke muligt at ombytte til en vare i preorder. Ønsker du at ombytte til en str. i  preorder, skal du derfor lægge en ny ordre og returnere den forkerte størrelse på normal vis og lav et notat og vedlæg det i returpakken, så refunderer vi returfragten.

Din returkode finder du kun på returportalen. Denne bliver ikke sendt til din mail. Du skal derfor logge ind med dit ordrenummer og postnummer for at hente din returkode. Denne er altid synlig og kan altid hentes igen.

Returkoden skrives tydeligt på din returpakke. Returpakken indleveres i nærmeste pakkeshop, hvor din pakkeshop genererer en fragtlabel ud fra returkoden.


Ønsker du selv at sørge for returneringen, skal returpakker sendes til: Stilkompagniet.dk, Lindebjergvej 10, 4300 Holbæk


Gratis ombyt
Ønsker du at ombytte til en anden vare eller størrelse, anbefaler vi at du "køber" varen på shoppen, for at sikre at din størrelse bliver reserveret. 
Når vi har modtaget din returpakke, behandler vi den hurtigst mulig.
Såfremt at din returordre opfylder betingelerse for retur, så sørger vi for at returnere dit købsbeløb til samme betalingskort, som du brugte til købet.
Der kan gå et par dage før pengene er på din konto. 

Varens stand
Varerne skal returneres ubrugte, i samme stand som ved modtagelsen og med den originale indpakning og labels. 

Gaver
I tilfælde hvor der på Stilkompagniet.dk købes varer, der pakkes ind til gave, vil disse automatisk være påført byttemærke.
Skriv i kommentarfeltet at det er en gave, samt dato for hvornår den skal gives.  

Se vores handelsbetingelser her.)

Vi ønsker at yde en god og hurtig service, og du kan kontakte os på kontakt@stilkompagniet.dk