OM STILKOMPAGNIET

Stilkompagniet.dk tilbyder vi både tøj, sportstøj, sko og accessories. 
Vi forhandler mærker som YAS, HUNKØN, PHENUMB, Copenhagen Shoes, Enamel, Mbym, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Steve Madden, Sisters Point, Pieces, JDY, Liberté m.fl.  

Vores filosofi er at gøre mode og styling nemt for dig. Derfor er alle vores brands og styles håndplukket med øje for, at de kan kombineres på kryds og tværs og til at kunne inspirere dig til at skabe et moderne look, hvor kvalitet er i højsædet. Stilen er farverig, men med masser af plads til det basic og neutrale, den klassisk men avanceret, rå men elegant, luksuriøs men ikke pompøs og altid tidsløs og den stil prøver vi at videreformidle på shoppen igennem de forskellige brands, så du har mulighed for at kunne sammensætte et helt outfit hos os. 

SERVICE - God service er højt prioriteret hos os.
Vi guider og inspirerer dig gennem hele dit køb. Vi arbejder hårdt på at give dig den bedste købsoplevelse og bestræber os på at fotografere styles på en model, så vi kan give dig et retvisende billede af hvordan tøjet sidder. Syntes du der mangler et billede eller har du et spørgsmål så skriv endelig til os på Facebook, Instagram eller på mailen info@stilkompagniet.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig med alt fra pasform, størrelser, styling tips, levering, returnering og lignende.


Det tøj du køber hos Stilkompagniet, skal være det tøj du får brugt og som ikke bare hænger i skabet.

SOCIALS - Husk at følg os på Facebook og Instagram @stilkompagniet, her kan du holde dig opdateret med nyheder, konkurrencer og blive inspireret til hvordan vi hos Stilkompagniet vil sammensætte tøjet til hverdag og fest.


Vi vil også meget gerne se dig i dit nye køb, så send det til os eller tag os når du lægger et billede op på de sociale medier. 

Stilkompagniet er en mode webshop til kvinder der har eksisteret siden 2004. Idag holder vi til på @Lindebjerggaard lidt uden for  Holbæk, hvor vi også har vores hyggelige showroom. Showroom er åbent efter aftale.  


GOD SHOPPELYST <3

De bedste hilsner fra Stilkompagniet