Kundeservice

Vi er her for dig

Hos Stilkompagniet er vi altid parate til en snak, skulle du være kommet i tvivl om noget. Nedunder finder du svar på de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke hvad du leder efter, kan du sende os en mail.

Jeg vil kontakte jer nu

PRINT RETURLABEL HER

1. Print returlabel

2.Indleverer i din pakkeshop

3.Du modtager en mail så snart vi behandler din returpakke og kort efter også returbeløbet. Der kan gå op til 14 dage fra vi modtager din pakke - husk at gemme dit tracking nr.

Returomkostninger ved brug af vores label koster 42 kr. og afholdes altid af dig, medmindre du laver et ombyt, eller andet er aftalt på forhånd.

Husk at der er gratis ombyt til anden vare.

Bytteservice, retur & reklamation

Vi ønsker at yde en god og hurtig service. Er du i tvivl om noget kan du altid kontakte os på kontakt@stilkompagniet.dk

Ønsker du at ombytte til en anden vare eller størrelse, anbefaler vi at du "køber" varen på shoppen, for at sikre at din størrelse bliver reserveret. 

1. Køb ny vare

2. Send "gammel" vare retur

3. Så snart vi modtager returpakken returnerer vi både beløb for varen samt fragtbeløbet.

Du kan også bare sende retur og vedlægge en seddel i pakken, hvor du skriver hvilke style og størrelse, du ønsker istedet.

Såfremt at din returordre opfylder betingelerse for retur, så sørger vi for at returnere dit købsbeløb, til samme betalingsmiddel, som du brugte til købet. Der kan gå 2-3 bankdage før pengene er på din konto. 

PRINT RETURLABEL HER

HENT QR KODE ELLER PRINT RETURLABEL HER

Vi ønsker at give dig den bedste service, også når det kommer til returnering af dine varer. Det er nemt, sikkert og billigt at returnere dine varer ved brug af  Stilkompagniet returlabel.

Returomkostninger ved brug af vores label koster 42 kr. og afholdes altid af dig, medmindre du laver et ombyt, eller andet er aftalt. Du er også velkommen til selv at finde en fragtløsning, blot du sender direkte til vores adresse:

Stilkompagniet.dk - Lindebjergvej 10 - 4300 Holbæk

Når vi har modtaget din returpakke, behandler vi den hurtigst muligt. Senest 14 dage efter modtagelse. Du modtager en mail den dag vi behandler returpakken og såfremt at din returordrer opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit købsbeløb til samme konto som du brugte til købet. Der kan gå 2-3 bankdage før beløbet står på din konto.

Vi tilbyder jf. købeloven 14 dages fuld retur ret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Sender du pakken senere end 14 dage efter, tillader vi os at modregne 20% af den samlede købspris, med mindre andet er aftalt.

Har du vare til reklamation skal du IKKE sende retur, før vi har været i dialog. Du skal skrive til os på info@stilkompagniet.dk

Skriv i kommentarfeltet at det er en gave, samt dato for hvornår den skal gives.  

I tilfælde hvor der på Stilkompagniet.dk købes gaver, vil disse automatisk være påført byttemærke.

Byttefristen er 14 dage fra den dato du giver gaven. 

Forsendelse

Hos Stilkompagniet.dk bestræber vi os på at afsende dine bestilte varer, hurtigst muligt. Vores GLS mand henter pakker hos os hver dag kl. 14.00, hvor 95% af alle varer bestilt inden, burde kunne nå frem til dagen efter. I forbindelse med udsalg eller udsolgte varer kan der forekomme længere leveringstid 2-5 dage.

Ved preorders - se estimeret leveringstid på produktet og din ordrebekræftelse.

Jo mere du shopper, des billigere bliver fragten.

0 kr. i fragt = Ved køb for over 699

9 kr. i fragt = Ved køb for 599-699

19 kr. i fragt = Ved køb for 499-599

29 kr. i fragt = Ved køb for 399-499

39 kr. i fragt = Ved køb for 299-399

49 kr. i fragt = Ved køb for 0-299

​​​​​​

Alle pakker i Danmark sendes som forsikret pakkepost gennem DAO eller GLS Danmark til din privat adresse eller pakkeshop efter eget valg. Du modtager automatisk en mail/sms, når din pakke er klar til afhentning i den valgte pakkeshop. Du afhenter pakken i den valgte pakkeshop.

Husk at medbringe pakkenummer og gyldigt ID.

Stilkompagniet.dk har ansvaret for de afsendte varer, indtil du har modtaget dem. 


Leveringstid

Leveringstid i Europa: 4 -5 hverdage

GLS Alle forsendelser til udlandet (EU-lande) sendes som en forsikret pakkepost gennem GLS Danmark.

Prismatch

Hos stilkompagniet vil vi gerne sikre at du ikke kan finde dine produkter, billigere andre steder.
Derfor har vi indført prismatch, som betyder at vi matcher laveste pris på produkterne, hvis de skulle finde dem billigere andre steder.

Hvis du skulle være ude for, at finde et produkt billigere et andet sted, kontakt da straks vores kundeservice på mail info@stilkompagniet.dkmed din dokumentation i form af skærmbillede.

Hos stilkompagniet vil vi gerne sikre at du ikke kan finde dine produkter, billigere andre steder.
Derfor har vi indført prismatch, som betyder at vi matcher laveste pris på produkterne, hvis de skulle finde dem billigere andre steder.

Hvis du skulle være ude for, at finde et produkt billigere et andet sted, kontakt da straks vores kundeservice på mailinfo@stilkompagniet.dkmed din dokumentation i form af skærmbillede.

Betingelser for at prismatch kan opfyldes:- Varen skal være fundet på en onlineshop og være på lager i samme farve og størrelse på købstidspunktet.

- Prisen skal være tilgængelig på en dansk hjemmesiden. Vi prismatcher ikke hvis du har fået en specielt aftalt pris eller gruppepris.

- Prisen skal være den aktuelle pris for varen som skal prismatches.

- Vi prismatcher ikke kø-/speciel tilbud som ved udsalg eller lagersalg. Dette gælder også for Black Friday og Cyber-Monday.

Vi samler på gode oplevelser

Har du haft en god oplevelse hos os?

Så vil vi virkelig sætte pris på, hvis du vil tage dig tid til at skrive om din oplevelse hos Andcopenhagen.