Preorders

Bestil nu og reserver din størrelse. Vi sender så snart varen kommer og hæver først beløbet ved afsendelse.

Forudbestil de lækreste style hos Stilkompagniet.dk sørger vi altid for at vise dig et udvalg af de mest eftertragtede nyheder, som vi ved der er stor efterspørgsel på. Derfor har du her mulighed for at preorder alle de ting du forelsker dig og sikre at netop din størrelse, bliver reserveret til dig. 

 

Levering af forudbestilte varer:

Når du foretager en forudbestilling (PREORDER), vil den forventede leveringstid fremgå af produktlinjerne i din ordrebekræftelse. Du kan også altid finde leveringstiden på produktet - vær opmærksom på, at leveringstiden for din bestilling kan variere fra den angivne tid på hjemmesiden, hvis du allerede har forudbestilt.

 

Afsendelse: 

Så snart vi modtager din forudbestilte vare, sender vi den af sted til dig med dag-til-dag levering. Du vil modtage en e-mail med trackinglink og dit pakkenummer, når den er afsendt.

 

Betaling for forudbestilte varer:

Vi trækker først beløbet fra din konto, den dag vi sender varen til dig. Hvis du har betalt med MobilePay, vil du kunne se reservationen i din MobilePay, men beløbet bliver først trukket fra din bankkonto den dag, vi sender ordren af sted.

 

Bestilling af forudbestilte varer sammen med andre varer:

Hvis du har bestilt andre varer sammen med din forudbestilling, vil hele ordren blive sendt samlet, når alle varer er på lager. Ønsker du dag-til-dag levering af de varer, der ikke er forudbestilt, anbefaler vi, at du laver to separate ordrer.

Har du flere spørgsmål omkring forudbestillinger, er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@stilkompagniet.dk.