Mød team Stilkompagniet

Mød team Stilkompagniet

"DET KRÆVER MOD, DEDIKATION OG HÅRDT ARBEJDE"


Sådan startede vores webshop-eventyr. Ligeså så længe vi kan huske har vi drømt om at arbejde med mode og drive egen virksomhed og nu blev drømmen til virkelighed.SIGNE @signe_drge

"Min mand og jeg boede i KBH, havde et succesfuldt job i bureaubranchen, med mange interessetimer, et stort socialt netværk og alt for lidt tid til hinanden. Efter et halvt år på barsel var jeg klar til at flytte ud af byen og ændre premisserne for vores liv. Og nu efter 3 år i bare tæer, bor vi med vores to børn på en stor ny istandsat bondegård i Holbæk @lindebjergaard, har fået prioriteterne rettet ind, hvilket også gør det lettere at springe ud i et webshop eventyr."

SIGNES TØJSKAB - "Mit eget tøjskab er meget stort og fyldt med lækre sager, tøj, sko, accessoires, smykker, tasker, tørklæder, dimser m.m. Der er både highend og highstreet mærker, arvestykker og luksus vintage fund. Og noget har 10-15 år på bagen. Fælles for det hele er kvaliteten. En ting vi også prioriterer højt hos stilkompagniet.dk"STINE @_stine_lorentsen

"Jeg har arbejdet hele mit liv i modebutikker, først som elev og med årene som butiksbestyrer. Jeg har hele tiden vidst at jeg kunne og skulle noget mere og efter livet startede med små børn bliver det mere tiltalende med fleksible arbejdstider.  Så da jeg blev præsenteret for Stilkompagniet.dk, vidste jeg at det her ville blive en sjov rejse, som jeg skulle være med på.

Min mand var også startet selvstædig og vi var netop flyttet ind i et stort hus projekt, så timingen var risikabel, men helt perfekt - og jeg fortryder det ikke et øjeblik. "

 

STINES TØJSKAB - "Jeg elsker farver, puf, pang, mønstre og lidt vilde styles. Er der noget pink, så ved jeg at det skal jeg eje. Og med mange år i branchen har jeg efterhånden og lært at rydde ud. Hver sæson gennemgår jeg mit skab og deler ud af mine kjoler. Jeg gemmer kun enkelte yndlingsting og gør plads til de nye styles som jeg bare må eje."

 

SE VORES STORE UDVALG AF NYHEDER HER