Mød team Stilkompagniet

Mød team Stilkompagniet

"DET KRÆVER MOD, DEDIKATION OG HÅRDT ARBEJDE"


Sådan startede vores webshop-eventyr. Ligeså så længe vi kan huske har vi drømt om at arbejde med mode og drive egen virksomhed og drømmen er blevet til www.stilkompagniet.dk som vi driver fra vores showroom og lager på @Lindebjerggaard i Holbæk. 


SIGNE @signe_drge

35 år fra Hornbæk, boet i KBH alle mine 20'ere med min mand Mads (Stines lillebror) og lever nu et liv i bare tæer, med vores to børn på en stor ny istandsat gård i Holbæk @lindebjergaard

SIGNES TØJSKAB - "Mit eget tøjskab er meget stort og fyldt med lækre sager, tøj, sko, access, smykker, tasker, tørklæder, dimser m.m. Der er både highend og highstreet mærker, arvestykker og luksus vintage fund. Og noget har 10-15 år på bagen. Fælles for det hele er kvaliteten og materialerne. En ting vi også prioriterer højt hos stilkompagniet.dk"


STINE @_stine_lorentsen

Elsker jo moden og branchen - og har fundet min niche her, med en modewebshop. Er kun 37 år og bor med min mand og to børn i Holbæk i mit barndomshjem. Signe og jeg er svigerinder og efterhånden også bedste vendinder :-)  

STINES TØJSKAB - "Jeg elsker farver, puf, pang, mønstre og lidt vilde styles. Er der noget pink, så ved jeg at det skal jeg eje. Og med mange år i branchen har jeg efterhånden og lært at rydde ud. Hver sæson gennemgår jeg mit skab og deler ud af mine kjoler. Jeg gemmer kun enkelte yndlingsting og gør plads til de nye styles som jeg bare må eje."

 

SE VORES STORE UDVALG AF NYHEDER HER